In het Radboudumc

Professionele massagepraktijk

Ruimte voor massage

Op donderdag en op vrijdag ben ik werkzaam in het Radboudumc | Ruimte voor Massage

Ruimte voor Massage is een professionele massagepraktijk in het Radboudumc.

Wij zijn toegankelijk VOOR IEDEREEN:
medewerkers, patiënten, mantelzorgers, alle andere bezoekers aan het Radboudumc én mensen van buiten.
Je kunt eenvoudig online een afspraak maken via deze link.

Meet the team: v.l.n.r. Gerrit Jonker | Ursi Hondtong| Margot Reker | Lotty Luiten

Locatie van de praktijk

Locatie van de praktijk in het Radboudumc
Bij de hoofdingang na +- 30 meter linksaf
(BG route 675) Je hoeft dus niet het hele ziekenhuis door.
Tegenover de praktijk is een fijne ruimte om koffie/ thee drinken.             Naast ons zit de kapper en een prachtige cadeauwinkel.
Ruimte voor Massage heeft ook een wachtruimte waar je kan plaatsnemen.

Shiatsu was het beste cadeau om iets aan mijn lichaam terug te geven. Ik zit in de installatie wereld en heb dagelijks te maken met fysiek zwaar werk. Ik vraag elke dag op mijn werk veel van mijn lichaam. Ik raad de shiatsu massage van Lotty aan, omdat het voor mij een goed middel was om rust en ontspanning voor mijn lichaam te vinden. Het heeft daarbij ook nog eens ontzettend goed geholpen bij het verminderen van mijn tinnitus, daar ben ik heel blij mee.”
Amaru