Maak een afspraak

Plan je afspraak

Praktische informatie

Radboudumc

Op donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 13:00 ben ik aanwezig in het Radboudumc – Ruimte voor Massage.

Reserveer bij voorkeur online, mocht er plek zijn dan kan je ook spontaan binnen lopen.

Andere dag en locatie?

Mocht je op een andere dag / tijdstip willen komen. Informeer gerust via de mail of telefoon, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

8 + 6 =

“Ik kwam bij Lotty met veel nare klachten ivm long-covid. Daar waar men regulier niet wist hoe ze me konden helpen, heeft Lotty met haar Shiatsu behandelingen mij heel goed kunnen helpen! Energie ging weer stromen, druk op middenrif nam af, hoofdpijnklachten verminderden, ik kon weer beter slapen en ook mentaal doet het veel goed! Daarnaast is het een super fijne ontspannende massage. Een kadootje voor jezelf! Lotty straalt rust en vertrouwen uit. En ze luistert goed naar je verhaal, om de behandeling zo goed mogelijk op je af te stemmen. Ze is een kundig en prettig persoon waarbij ik mij heel erg op mijn gemak voelde. Echt een aanrader om bij haar een massage te ondergaan! “
Joyce
Vooraf even het overleg over wat ik wilde en verlangde, dat was fijn. Ik kom vaak bij dokters i.v.m. onherstelbare schade aan mijn rug, dit zijn pijnlijke, niet leuke bezoeken. Nu lag ik zo ontspannen op de mat voor de massage, ik kon zijn met hoe het op dat moment was, zonder dat er iets aan mij hoefde te veranderen. Dat raakte me. De aanraking van Lotty’s handen was met druk waar nodig, maar toch ook met zachtheid. De zorg die zij eraan besteedde deed mij heel goed! “
Hanneke