Maak een afspraak

Plan je afspraak online

In het Radboudumc

Op donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 13:00 ben ik aanwezig in massagepraktijk ‘Ruimte voor Massage’ binnen het Radboudumc.

De praktijk is toegankelijk voor iedereen; alle bezoekers aan het Radboudumc, mensen van buiten, medewerkers en patiënten.
Je kunt eenvoudig online een afspraak maken via onderstaande link.

Radboudumc team Shiatsu Massage therapeuten Ruimte voor Massage

Locatie van de praktijk

Radboudumc, Geert Grooteplein Zuid 10, Nijmegen.
Route: vanaf de hoofdingang van het Radboudumc sla je na +- 30 meter linksaf, (BG route 675). Je hoeft dus niet het hele ziekenhuis door. Tegenover de praktijk is een fijne ruimte om koffie/ thee drinken. Naast ons zit de kapper en een mooie kadowinkel. Ruimte voor Massage heeft ook een wachtruimte waar je kan plaatsnemen.

Andere dag en locatie?

Wil je op een andere dag/ tijdstip komen?  Of dat ik bij jou op locatie kom?

Informeer gerust via de mail of telefoon, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

4 + 4 =

“Ik kwam bij Lotty met veel nare klachten ivm long-covid. Daar waar men regulier niet wist hoe ze me konden helpen, heeft Lotty met haar Shiatsu behandelingen mij heel goed kunnen helpen! Energie ging weer stromen, druk op middenrif nam af, hoofdpijnklachten verminderden, ik kon weer beter slapen en ook mentaal doet het veel goed! Daarnaast is het een super fijne ontspannende massage. Een kadootje voor jezelf! Lotty straalt rust en vertrouwen uit. En ze luistert goed naar je verhaal, om de behandeling zo goed mogelijk op je af te stemmen. Ze is een kundig en prettig persoon waarbij ik mij heel erg op mijn gemak voelde. Echt een aanrader om bij haar een massage te ondergaan! “
Joyce
Vooraf even het overleg over wat ik wilde en verlangde, dat was fijn. Ik kom vaak bij dokters i.v.m. onherstelbare schade aan mijn rug, dit zijn pijnlijke, niet leuke bezoeken. Nu lag ik zo ontspannen op de mat voor de massage, ik kon zijn met hoe het op dat moment was, zonder dat er iets aan mij hoefde te veranderen. Dat raakte me. De aanraking van Lotty’s handen was met druk waar nodig, maar toch ook met zachtheid. De zorg die zij eraan besteedde deed mij heel goed! “
Hanneke