Stoelmassage

Aangepast op jouw lichaam en behoefte

Ontspannende en vitaliserende stoelmassage

Laat je verbazen over de ontspannende en revitaliserende uitwerking
van een relatief korte behandeling op de stoel.

Ik vind de zithouding op de massagestoel heel ontspannend. De massage liet mij 20 minuten alles even vergeten, maar ondertussen kreeg ik een verkwikkende opknapbeurt!
Hanneke

Kies jouw stoelmassage

Stoelmassage | 20 min

Heerlijke ontspannende en vitaliserende massage voor: behandeling van rug, nek, schouders, armen en handen. Afgestemd op jouw lijf en behoefte.

Stoelmassage uitgebreid | 30 min

Heerlijke ontspannende en vitaliserende massage voor: rug, nek, schouders, armen en handen + benen en voeten. Of meer aandacht voor een bepaalde klacht. Afgestemd op jouw lijf en behoefte.

Een massage voor rug, nek en schouders is heerlijk. Maar wat extra tijd voor de benen en voeten heeft echt een meerwaarde. Je voeten bevatten veel acupunctuurpunten en zijn het beginpunt van diverse meridianen die door je hele lichaam lopen. Alleen al het ontvangen van een voetmassage geeft het gevoel alsof je een totale lichaamsmassage hebt ontvangen. Je voelt je naderhand geaard en een doorstromend geheel.

Behandeling gericht op jouw situatie

Aangepaste behandeling bij contra indicatie

Acupressuur behandeling

Bij bepaalde klachten, zoals bijvoorbeeld een opkomende verkoudheid of misselijkheid is een gewone behandeling niet wenselijk omdat deze de klacht verder het lichaam in kunnen duwen en dus verergeren. In dit geval kan ik een acupressuurbehandeling geven. Dit is een aangepaste behandeling waarbij sterk werkende acupressuur puntcombinaties worden ingezet om de klachten te helpen oplossen. Al met al is dit een heerlijk ontspannende behandeling. Naderhand heb je alsnog het gevoel alsof je een totale lichaamsbehandeling hebt ontvangen.

Aangepaste behandeling bij contra indicaties

Wanneer er een contra indicatie is voor shiatsu, iemand is bijvoorbeeld erg zwak, heeft veel of ernstige onderliggende aandoeningen, of er is sprake van veel emotie door een gebeurtenis, dan is er altijd nog een aangepaste behandeling mogelijk waarbij geen druk wordt uitgeoefend. De behandeling bestaat o.a. uit zachte strijkingen. Het is een heel kalmerende, warme en ondersteunende behandeling die veel rust geeft. Bij twijfel, informeer gerust wanneer je wil overleggen wat het beste past bij jou en jouw situatie.

 “De stoelmassages bij Lotty heb ik als uiterst ontspannend ervaren, zowel tijdens de massage als ook erna. Na beide keren volgde een prima nachtrust. De massages hadden duidelijk een heilzame werking voor bestaande pijnklachten aan knie en dijbeen. Verder werd bij de massages duidelijker waar (sluimerende) klachten ten diepste vandaan kwamen en verband mee hielden. In alle opzichten was de ervaring positief! “
Kees

Behandeling gericht op jouw situatie

Stoelmassage op locatie / evenement

Ik ben ook in te huren voor stoelmassages op locatie en/of evenement. Ik vind het ontzettend leuk om met mijn massagestoel op pad te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en mensen blij te maken met een fijne massage!